Nå vil de utfordre Finn

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) vil starte sin egen boligportal.

Foto: NEF / Per Ervland
Foto: NEF / Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEF vil kutte båndene til Finn.no og starte en konkurrerende boligportal, skriver Finansavisen i dag.

- Vi har tatt et intitativ for å se om eiendomsmeglerbransjen er klar for å gjøre dette, og tanken er at dette skal eies av ulike eiendomsmeglerforetak, som sammen skal drifte tjenesten sier Christian Dreyer, leder i NEF til DinSide. - Dette gjøres allerede i Danmark og Sverige, der meglerforetakene selv eier boligportalene.

- Initiativet vi har tatt, kommer av at mange meglere har bedt oss om å gjøre dette. Mange har uttrykket seg positivt til forslaget, mens noen er skeptiske. I sum ser det ut som vi har et stort flertall, men det gjenstår å se hva vi lander på, sier Dreyer.

Han presiserer at NEF ikke skal gå inn som eier, de har tatt intitiativet, men at det er ulike meglerforetak som sammen skal eie boligportalen. - Vi har laget ferdig case, som det nå er opp til meglerforetakene å vurdere om de vil gå for, sier Dreyer.

NEF har allerede inngått en avtale om å benytte teknologien fra boligportalen Ny.no.

Lei av meglerfloskler: Slik fikk han en helt unik boligannonse

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer