Nå vil vi ha store kjøleskap

Stadig flere nordmenn for øynene opp for de digre amerikanske kjøleskapene. Men de har én stor hake.

Denne dobbeltkjøleløsningen fra Miele er 180 cm bred, og er satt sammen av et kombiskap til venstre, og til høyre et rent kjøleskap.  Foto: Per Ervland
Denne dobbeltkjøleløsningen fra Miele er 180 cm bred, og er satt sammen av et kombiskap til venstre, og til høyre et rent kjøleskap. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dobbeldekkere. Kjøleskap og fryser, side ved side, blir stadig mer populære i norske hjem. Men selv om mange drømmer om de rause, amerikanske kjøleskapene, blir det gjerne med det, drømmen, fordi de ruver endel i rommet.

– Det er nok mange som har ønsket seg plassen, uten å måtte få det dominerende designet med på kjøpet. Men det må ikke se ut som en campingvogn bare fordi det er amerikansk, sier Stian Normann-Arvesen, produktsjef i Miele, til DinSide.

Vi møter ham i hvitevareprodusentens nye showrom i Asker utenfor Oslo.

Miele har lenge solgt frittstående side-by-side-kjøleskap, både i pakker, eller sett at folk har kombinert kombiskap, fryseskap og kjøleskap i ulike varianter, for å skreddersy en løsning som passer sitt behov. Men det var ikke før Miele bygget inn skapene og gjorde dem ekstra brede at salget virkelig tok av.

Nytt kjøleskap? Ikke glem å sjekke dette før du kjøper

Pass på vekten!

Det er imidlertid ikke alle som kan ha et slikt kjøleskap; langt alene en komboløsning. Hvert av skapene veier nemlig rundt 290 kilo uten innhold, og det er mer enn flere gulv har godt av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer