Når barna sover finere enn foreldrene

Om dere går for denne køyesengvarianten, blir barnerommet husets stiligste.

Det er neppe mange voksne senger som kan matche denne stilen. Køyesengen fra Mimondo ser ut som noe fra fremtiden. Foto: Produsenten
Det er neppe mange voksne senger som kan matche denne stilen. Køyesengen fra Mimondo ser ut som noe fra fremtiden. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra Danmark kommer køyesengen som IKKE ser ut som om den er snekret på det lokale fengselsutsalget. Ikke noe galt sagt om fengselsutsalg eller ordinære køyesenger, men design og stil er ikke de første ordene vi tenker på i denne sammenheng.

Er ikke barnerom din greie? Da bør du heller få med deg soveroms-hemmeligheten du kun deler med din beste venn ...

Bølgesengene fra designlandet er milevidt unna sjørøverkapteiner, racerbiler og prinsesser, selv om barnas behov for å være både høyt og lavt på soverommet bør være ivaretatt.

Mimondo heter produsenten som lager disse møblene for barn. Eierne Klaus Bjerre Jensen og Karsten Spaabæk hevder et ønske om å utfordre normene for design til barn, og vil skape kvalitetsmiljøer der barna kan bli inspirert og utfordre sin fantasi. Høres fjongt ut, men vi kan heller se på hva de faktisk lager.

Inspirert av bølger

Wave 1 og Wave 2 er navnene disse to køyesengmodellene har fått, og de ligner ikke på køyesenger slik vi normalt er vant til å se dem. Her er stolper, baldakiner og barnslige dekorasjoner erstattet av elegante trebuer, smekre linjer og svevende madrasser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.