Overvåkingskamera

Netatmo lanserer Smart Alarm System

For deg som ikke vil binde deg til en vakttjeneste.

SMART ALARM SYSTEM: Netatmo lanserer et nytt overvåkingssystem for innendørsbruk. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SMART ALARM SYSTEM: Netatmo lanserer et nytt overvåkingssystem for innendørsbruk. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN: Som vår guide til smarte overvåkingskameraer viser, er du ikke lenger avhengig av å inngå avtale med et vaktselskap for å overvåke boligen din. Netatmo er et av selskapene som satser på smarte sikkerhetsløsninger, og under IFA introduserte de en ny løsning for innendørsbruk, kalt Smart Alarm System.

Systemet består av tre produkter:

  • Et innendørs overvåkingskamera
  • En alarmsirene
  • Sensorer for dør/vindu

Smart Indoor Camera filmer med en oppløsning på 1080p og har et synsfelt på 130 grader. Kameraet filmer kontinuerlig, men gjør kun opptak når det oppdager aktivitet. Det har også støtte for ansiktsgjenkjenning og skal kunne skille mellom kjente og fremmede ansikter, og varsler brukeren ved å sende både bilde og video hvis den oppdager ukjente personer i boligen.

Smart Door og Window Sensors er små sensorer du kan feste på dører og vinduer for å avsløre om noen forsøker å bryte seg inn den veien. Sensorene kan fange opp bevegelser og vibrasjoner og vil blant annet sende varsel om «bevegelse ved kjøkkenvinduet» hvis uvedkommende prøver å ta seg inn den veien.

Netatmo lanserer dør- og vindusensorer. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
Netatmo lanserer dør- og vindusensorer. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer

I appen kan du for øvrig stille inn slik at alarmen ikke går av når det er noen hjemme, hvis du foretrekker det, og du kan også aktivere lyder som hundebjeffing for å simulere at det er noen hjemme i håp om å skremme bort eventuelle innbrudstyver.

Smart Indoor Siren avgir en kraftig alarm på 110 desibel når Indoor Cam oppdager ukjente eller at dør- og vindusensorene registrerer det Netatmo omtaler som en «betydelig bevegelse» på en dør eller et vindu som er lukket.

Smart Indoor Siren avgir en alarm på 110 desibel. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
Smart Indoor Siren avgir en alarm på 110 desibel. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer

Tilgjengelig i september

I motsetning til flere av sine konkurrenter, har ikke Netatmo en abonnementsløsning og du betaler ikke ekstra for lagring av videoopptak, som du blant annet kan lagre på en ftp-server, rett i Dropbox eller på et minnekort.

Sikkerhetsløsningen blir tilgjengelig denne måneden. System Alarm System har en veiledende pris på 3549,99 kroner, men produktene kan også kjøpes separat og da er prisene følgende:

  • Smart Indoor Camera: 1999 kroner
  • Smart Indoor Siren: 849,99 kroner
  • Smart Door and Window Sensors: 999 kroner (tre sensorer i esken)

Vær obs på at sensorene og sirenen er tilbehør til kameraet og fungerer ikke på egen hånd.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer