Netflix blir dyrere

Den populære streamingtjenesten har økt prisene og gjort endringer i abonnementene.

JO BEDRE, JO DYRERE: Nå må eierne av 4K-TVer betale mer, det samme gjelder for storfamilier der flere personer bruker samme abonnement. Foto: ØYVIND PAULSEN
JO BEDRE, JO DYRERE: Nå må eierne av 4K-TVer betale mer, det samme gjelder for storfamilier der flere personer bruker samme abonnement. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At prisene til Netflix skulle øke er ikke noe nytt. Allerede i mai kunne vi fortelle at månedsprisen ville gå opp fra 79 til 89 kroner for nye kunder. Men har du fått med deg endringene som ble innført fra 1. oktober?

Det er danske Recordere.dk som forteller om prisøkningen, og ikke minst hvem den rammer.

Det er nemlig to kundegrupper som nå blir melket hardere enn andre.

Dyrest for den beste kvaliteten

Tidligere i år lanserte Netflix andre sesong av House of Cards og alle sesongene av Breaking Bad i 4K/UHD-oppløsning, men det er først nå regningen for den høye oppløsningen begynner å bli synlig.

Fra og med 1. oktober flyttet nemlig Netflix sitt Ultra HD-tilbud over til det største abonnementet, og prisen vil derfor gå opp fra 79 til 119 kroner for eksisterende kunder, eller fra 89 til 119 kroner for nye kunder.

Ikke fullt så enkelt som de liker å skryte av

Da vi traff Netflix-sjefene Chris Jaffe og Joris Evers tidligere i år, fortalte de oss blant annet at de ikke hadde troen på offline-støtte. En av hovedbegrunnelsene var at selve grunntanken var å holde Netflix så enkel som mulig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer