Nødhjelp for kløner

Frigjørende skrutrekker.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste stygge, stygge fy-ord blir til mens amatører forsøker å håndtere verktøy de tar fram én eller to ganger i året.

Black & Deckers SmartDriver blir helt sikkert anbefalt av puritanerne, for den kan ta knekken på bannskapen på et blunk.

Magnetisk.

Den batteridrevne skrutrekkeren gjør jobben som venstrehånda di vanligvis tar, eller forsøker å ta seg av: Den holder skruen for deg.

En liten, magnetisk plasttupp plasserer skruen like foran skruhodet, og dermed kan du bruke den frigjorte neven til å holde deg fast, eller til å innta nødvendig drikke foran en lang skrusesjon i trappa.

Trenger du ny drill? Sjekk disse!

Lysende.

Skulle du finne på å vri inn eller ta ut skruer i mørke, vanskelige partier har LI4000 et innebygget LED-lys som viser vei, mens litium-ion-batteriet holder skrutrekkeren ladet og klar til bruk i opptil 18 måneder.

Prisen på amerikanske Amazon er akkurat nå 40 dollar, eller rundt 275 kroner, som er småpenger hvis du tenker på at du sparer en god del gryn på å slippe å oppsøke legevakta med en gjennomboret venstrehånd annenhver måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer