Norges billigste eneboliger

MÅNEDENS BOLIG: Lei av ett rom og kjøkken, men lite penger? Vi har funnet de billigste eneboligene som er lagt ut for salg i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger den siste uka.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om mange bor i blokk drømmer de fleste nordmenn om eget hus. Problemet er selvsagt å ha råd til herligheten.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I denne artikkelen har vi derfor konsentrert oss om de billigste eneboligene i de store byene, og vi har konsekvent søkt på boliger som nylig har blitt lagt ut for salg via Tindes og Finns nettsider.

Store prisforskjeller

Prismessig er det store forskjeller. Den billigste eneboligen i Oslo har en prisantydning på nesten 1.9 millioner kroner. Det er nøyaktig en million kroner dyrere enn den billigste boligen i Bergen.

Men hva får du egentlig hvis du kjøper de billigste eneboligene i de store byene?

Glem luksusen – tenk praktisk

Det kan være hederlig unntak, men generelt er de billigste eneboligene ofte små, eller gamle og slitte. Ofte er de begge deler. Ser du på eneboliger i dette prissjiktet er det derfor en fordel å være nevenyttig. Har du en liten håndverker i magen, kan resultatet absolutt bli bra.

Vi søkte på Tinde og Finn.no, og alle søkene ble gjennomført mandag 17. oktober. Vi søkte kun etter boliger som ble lagt ut siste uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer