Norges billigste hytter

Du trenger ikke være lottomillionær for å skaffe deg hytte på fjellet.

Du har mange fritidsboliger å velge mellom til langt under tre hundre tusen. Foto: Finn.no
Du har mange fritidsboliger å velge mellom til langt under tre hundre tusen. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er drømmen å eie egen hytte? Det er billigere enn du tror. Et søk i Finn Eiendoms hytte gir 85 treff på fritidsboliger til under 300.000 kroner.

Ja, noen av dem er bare tomter, noen benytter seg av lokkepris, noen har "glemt" å føre opp fellesgjeld i riktig felt, og noen selger bare selve boligen for evt flytting - men det er faktisk forbausende mye å velge mellom til under tre hundre tusen.

Fire på kravene

Du får ikke en hytte for en slikk og ingenting bare fordi Regejeringen skjerpet skattereglene for hytteeiere ytterligere i forslaget til neste års statsbudsjett. Det er en hake ved de fleste objektene vi fant. Men det som er feil eller mangler for den nåværende eier, utelukker ikke en gyllen mulighet for deg.

Ett fellestrekk er at hyttene er små, ligger usentralt til - og trenger oppussing, vinterisolering - ja kanskje til og med totalrenovering. Det er enkle fasiliteter - men perfekt for deg som er lei av internett og mikro med innebygget ismaskin, og trenger et fristed - fritt for duppeditter, ja kanskje til og med strøm?

Det er også få av hyttene som ligger i umiddelbar nærhet til skisentre - men flere av objektene vi fant lå i fine turterreng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer