Norges billigste LCD-TV?

Coop-kjeden klinker nå til med en LCD-TV til 3.990 i sine dagligvare-butikker. Løp og kjøp? Tja, det kommer an på dine egne krav.

Publisert
Sist oppdatert

- Dette er et begrenset tilbud, sier Eyvind Sylte fra Coops hovedkvarter. Vi har tatt inn totalt 2.500 TVer og fordelt dem på 310 av våre butikker. Prismessig mener vi at dette er et godt tilbud til massemarkedet, så denne regner vi med kommer til å gå fort unna.

Akkurat det tror vi i DinSide også.

Målt etter antallet e-poster vi fikk om denne TVen i går, er det nemlig ingen tvil om at våre lesere er interessert i produktet. Og med en butikkpris på 3.990 forstår vi dem godt. Målt mot størrelse og pris ser dette nemlig meget bra ut.

Men hva får du egentlig? Vi har ikke testet TVen, men har gått igjennom spesifikasjonene, og her er våre inntrykk:

Du får det du betaler for

Setter du store krav til bildekvalitet og finesser, og drømmer om en flat-TV som kan imponere venner og kjente på ukentlige filmkvelder er det ingen tvil: Da bør du velge et annet alternativ.

Som en ren ekstra-TV på kjøkkenet, i spisestua eller på soverommet ser det imidlertid ut til å være et greit alternativ. Vi gir også pluss i margen for at TVen - i tillegg til fjernkontroll, både leveres med bordstativ og veggfeste. Erfaringsmessig er veggfeste sjelden standardutstyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.