Test Robotklippere: Meec Tools og Biltema RM1000

Norges billigste

Men funker de?

DE TO BILLIGSTE: Nå får man klippere ned mot og under 5000 kroner. Slipper du å klippe selv, eller er det katta i sekken? Foto og video: Rune M. Neseheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er to ting vi spør naboen om: foring av katt og klipping av plen. Det sitter fortsatt langt inne for mange å betale over 10.000 kroner for en robot, når du får en ordinær bensinklipper, som attpåtil holder deg (eller naboen) i form for et par tusen kroner.

Men de svenske varehusene Biltema og Jula leverer klippere til priser som føles akseptable. Og da melder spørsmålet seg: duger de?

Meec Tools-klipperen koster 4499 kroner og Biltemas variant koster 5999 kroner.

Helt like ...

Sett de ved siden av hverandre, så ser de mistenkelig like ut. Snu de på hodet og du ser ikke forskjell. Ladestasjoner og strømtilførsel er også helt like.

Alle tekniske data er også de samme, altså 18 centimeter klippebredde, 90 minutter driftstid, 60 minutter lading, klippehøyde fra 2 til 6 centimeter, de skal klare 40 prosent eller 21 graders helning, veier 8,5 kilo, har mulighet for å bestemme hvor lenge de skal klippe per dag og har regnsensor som kan slås av og på.

Begge leveres med 150 meter grensekabel, 200 plugger og nødvendig antall skjøter og koblinger.

Men mens Meec lover 800 kvadratmeter, lover Biltema 1000.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer