Norges fineste julehus?

Send inn bilde av ditt og vinn gavekort på Clas Ohlson.

Ser du nissen?  Foto: Per Ervland
Ser du nissen? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mange nisser hjemme hos Øyvind Blankvandsbråten og Laila Kaldestad. Men julestemningen tar oss i det vi svinger inn på tunet.

Granbar og stearinlys, myke pledd, pels, engler og røde hjerter ønsker oss velkommen til julehuset. Innenfor døren er det imidlertid ikke mye rødt å spore.

White Christmas

Hos Øyvind og Laila er det hvitt som gjelder. Og engler. I alle tenkelige varianter. En gyllen kjerub ønsker oss velkommen med en imaginær fanfare, en hvit engel titter tenksomt tilbake på oss når vi ser i speilet. På treet henger englevinger, og ved siden av toppen lyser en hvit stjerne.

- Det ser egentlig ikke så veldig annerledes ut når det er jul, vi bare pynter litt ekstra, sier Laila til DinSide.

Ekteparet eier interiørbutikken ZanZ på Lillestrøm, og de som har vært der, vil nok nikke gjenkjennende til julepynten, som stort sett er kjøpt i egen butikk.

Hennes beste innredningstips er å huske at du pynter for deg selv, ikke for andre. Sett sammen nytt og gammelt, og husk at er det en gang i året du ikke trenger å begrense deg, er i julen. Julepynten skal jo tross alt ikke stå fremme så lenge. Ifølge Laila er det imidlertid én ting som ikke kommer over dørstokken når de skal pynte til jul: Julenisser. Med ingen regel uten unntak. Øyvind har en nisse, og ingen jul uten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer