Norges kuleste husbåt?

Den kuleste husbåten vi har sett er dessverre ikke i produksjon, men vi kan likevel ta en titt på skissene.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare funkis

Etter at vi presenterte noen nye danske husbåter i forrige uke, har vi blitt tipset om en rekke andre husbåter, med litt mer sprelsk design.

Felles for en rekke av dem, dessverre, er at de ikke er i produksjon ennå, men det betyr ikke at det ikke er lov til å se - og drømme. Er interessen stor nok, skal en heller ikke se bort ifra at de kommer i produksjon til slutt?

Sjekk bildespesialen!

For moderne sigøynere

En av dem var House, designet av sivilarkitekt Hallstein Guthu. Husbåten var hans diplomoppgave på arkitektlinjen ved NTNU i Trondheim, under hans veileder Sami Rintala, finsk arkitekt, samt mye veiledning fra Magne Magler Wiggen, MMW Arkitekter. DinSide: Hvem tenker du skal bo på denne båten?

- House er for mennesker som er interessert i den friheten det ligger i det å kunne flytte på seg når man vil, men samtidig ha det rundt seg en behøver for det daglige liv, sier Guthu til DinSide.no.

Han peker på at det i dag er en rekke mennesker som har en profesjonell situasjon som tillater dem å flytte på seg, de ikke alltid er avhengige av å være på kontoret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer