Norges mest flyt(t)bare enebolig?

Dette er kanskje en av de mest unike boligene du finner på Finn.no akkurat nå. Det skyldes blant annet at den også er en båt.

UTSIKT: En 40 kvadratmeter stor terrasse gir eieren av denne boligbåten gode muligheter til å variere utsikten. Foto: Selgeren
UTSIKT: En 40 kvadratmeter stor terrasse gir eieren av denne boligbåten gode muligheter til å variere utsikten. Foto: Selgeren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det er fullstendig sinnssykt!

Danske Standley Bundgaard la i går ut en annonse på Finn.no som garantert skiller seg ut i det norske boligmarkedet, og responsen har ikke latt vente på seg. Gjenstanden det er snakk om blir markedsført som en enebolig på 120 kvadratmeter, men er i prinsippet også en båt som kan legge til i en hvilken som helst havn i Norge - eller i andre land, for den saks skyld. Det har tydeligvis nordmenn bitt seg merke i.

Responsen har, med Bundgaards egne ord, altså vært "sinnssyk".

Selges på grunn av sykdom

– De tolv første timene hadde annonsen over 11.000 hits (visninger), den har blitt videresendt 2.000 ganger, og jeg vet ikke hvor mange e-poster jeg har fått. Jeg vet rett og slett ikke helt hvordan jeg skal håndtere den store pågangen, forteller en overveldet Standley Bundgaard til DinSide.no.

Det er han som privatperson som står oppført som selger av eneboligen. Den har vært i familiens eie siden den ble ferdigstilt i 2008, men Bundgaard forteller at det er sykdom som gjør at den nå er lagt ut for salg for rett under fire millioner kroner. Norsk moms og avgift skal forøvrig være betalt, og båten vil bli levert ferdig omregistrert til norsk kjøper i det norske skipsregisteret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.