Ny bildetjeneste fra Finn

Nå kan hjemmet ditt inspirere millioner. Enten du vil eller ikke.

Pusse opp kjøkkenet? Inspirasjon - både til hva du skal gjøre og hva du for all del ikke skal gjøre - henter du nå enkelt med Finns nye bildesøk.  Foto: Finn.no
Pusse opp kjøkkenet? Inspirasjon - både til hva du skal gjøre og hva du for all del ikke skal gjøre - henter du nå enkelt med Finns nye bildesøk. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe fascinerende med Finn.nos boligsider. Selv for dem som egentlig ikke skal hverken kjøpe eller selge, og ikke bryr deg noe særlig om hvor mye boligen din er verdt?

For det er bildene som fascinerer og inspirerer. Noen med sjokk-effekter fordi innredning eller fotografikunnskapene er, la oss si "interessante". Andre fordi det er så stilig og gjennomført at vi blir inspirert til nok et oppussingsprosjekt hjemme.

Nå har Finn gjort jobben enklere for deg, og lansert en bildetjeneste der du kan bla deg gjennom bilder fra boliger til salgs-annonsene. Bildene er filtrert etter hvor i boligen bildene er tatt; for eksempel stuer, kjøkken og bad - men også eksteriør som terrasser på fasader. Tjenesten er foreløpig på beta-stadiet, og fortsatt under utvikling.

Det er stor utviklingsaktivitet på Finn for tiden. I september lanserte de en tjeneste som skal gjøre det lettere å følge utviklingen i boligmarkedet der du bor.

Drømmere

– Undersøkelser viser at mange driver med ”multitasking” på eiendomssidene våre. De er ikke bare inne for å kjøpe eller selge bolig, men også for å hente inspirasjon til oppussing eller møblering, sier Lars Vangen Jordet, administrerende direktør i FINN eiendom i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer