Ny bildetjeneste fra Finn

Nå kan hjemmet ditt inspirere millioner. Enten du vil eller ikke.

Pusse opp kjøkkenet? Inspirasjon - både til hva du skal gjøre og hva du for all del ikke skal gjøre - henter du nå enkelt med Finns nye bildesøk.  Foto: Finn.no
Pusse opp kjøkkenet? Inspirasjon - både til hva du skal gjøre og hva du for all del ikke skal gjøre - henter du nå enkelt med Finns nye bildesøk. Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe fascinerende med Finn.nos boligsider. Selv for dem som egentlig ikke skal hverken kjøpe eller selge, og ikke bryr deg noe særlig om hvor mye boligen din er verdt?

For det er bildene som fascinerer og inspirerer. Noen med sjokk-effekter fordi innredning eller fotografikunnskapene er, la oss si "interessante". Andre fordi det er så stilig og gjennomført at vi blir inspirert til nok et oppussingsprosjekt hjemme.

Nå har Finn gjort jobben enklere for deg, og lansert en bildetjeneste der du kan bla deg gjennom bilder fra boliger til salgs-annonsene. Bildene er filtrert etter hvor i boligen bildene er tatt; for eksempel stuer, kjøkken og bad - men også eksteriør som terrasser på fasader. Tjenesten er foreløpig på beta-stadiet, og fortsatt under utvikling.

Det er stor utviklingsaktivitet på Finn for tiden. I september lanserte de en tjeneste som skal gjøre det lettere å følge utviklingen i boligmarkedet der du bor.

Drømmere

Lars Vangen Jordet i Finn Eiendom. Foto: Finn.no
Lars Vangen Jordet i Finn Eiendom. Foto: Finn.no Vis mer


– Undersøkelser viser at mange driver med ”multitasking” på eiendomssidene våre. De er ikke bare inne for å kjøpe eller selge bolig, men også for å hente inspirasjon til oppussing eller møblering, sier Lars Vangen Jordet, administrerende direktør i FINN eiendom i en pressemelding.

– Noen skal for eksempel både selge leiligheten sin og få inspirasjon til hvordan de kan innrede sin nye bolig. Det er snakk om en kombinasjon av kjøp- og salgsorientert aktivitet og ”drømming”. Andre liker ganske enkelt å titte på boligannonser, eller ønsker å holde seg oppdatert, sier han.

Når du klikker deg inn på et enkelt bilde, får du det opp i stort format. Samtidig er det lett å se hvor boligen er, og enkelt å navigere seg videre til prospektet - eller eiendomspulsen for det området.  Foto: Finn.no
Når du klikker deg inn på et enkelt bilde, får du det opp i stort format. Samtidig er det lett å se hvor boligen er, og enkelt å navigere seg videre til prospektet - eller eiendomspulsen for det området. Foto: Finn.no Vis mer

Artikkelen fortsetter under bildet

Sjekk hva du ikke bør gjøre om du skal selge noe på Finn.

Kan man stoppe det?

Finnoholiker

Tilbringer du mye tid på Finn.no? (Avsluttet)
Jeg er ofte innom, selv om jeg egentlig ikke skal ha noe(48%) 342
Ja, jeg er helt avhengig(27%) 191
Jeg er innom en gang iblant(15%) 108
Jeg er kun innom Finn dersom jeg skal kjøpe eller selge noe(7%) 49
Jeg har aldri vært på Finn.no(2%) 16
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Ifølge Vangen Jordet skal boligselgere få økt trafikk til sin annonse. For fra bildene kan man klikke seg inn til den aktuelle annonsen. Skulle du likevel ikke ønske at bildene dine havner der, skal det være enkelt å reservere seg. - Det er bare å be megleren om å fikse det når han legger inn annonsen, sier Vangen Jordet til DinSide.

Angrer du deg, kan du også be om å få et eller flere bilder fjernet. - Er det bilder du ikke ønsker skal ligge der, kan du sende en mail med lenke til det relevante bildet til kundeservice, sier Vangen Jordet. Men det beste er å bestemme seg i forkant. Det er kun bilder som tagges med stikkord fra tjenesten som "kjøkken", "barnerom" etc som vil legges inn i bildekarusellen.

Det er kun enkeltbilder fra aktive boligobjekter på FINN som vises, men man kan klikke seg videre til selve annonsen. Tjenesten er inndelt i kategorier, med muligheter for fritekstsøk.

– Det går jo an å gjøre søk på barnerom, hager og annet under bolig til salgs, men da må man gå inn på hver annonse og lete seg fram. Et eget bildesøk som dette er mer oversiktlig og mindre tidkrevende, sier Vangen Jordet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer