Ny boks fjerner TV-reklamen

Skifter kanal automatisk når den kommer.

BOKS MOT REKLAME: Om denne tyske boksen holder hva den lover, trenger du ikke se TV-reklame igjen. I tillegg får du Android-TV med på kjøpet. Foto: ØYVIND PAULSEN
BOKS MOT REKLAME: Om denne tyske boksen holder hva den lover, trenger du ikke se TV-reklame igjen. I tillegg får du Android-TV med på kjøpet. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Irritert over alle avbruddene midt i spillefilmen eller fotballkampen? Nå er problemet løst, skal vi tro et lite tysk selskap.

På IFA-messen som startet i Berlin i forrige uke står det en glorete buss parkert midt mellom to messehaller.

Det er det tyske selskapet TC Unterhaltungselektronik AG som lager boksen som lover å fjerne reklamen på TV-en din én gang for alle.

Boksen heter TeleFairy (kalles også Fersehfee) og prisen er 139 euro (om lag 1300 kroner).

LES OGSÅ: Slik er Android TV

Lærer selv forskjellen

I utgangspunktet kunne Talefairy bare brukes med tyskspråklige kanaler. Men 3.0-utgaven som ble vist på IFA i lærer selv mønstre som gjør at den kan avgjøre hva som er reklame og hva som er vanlig programinnhold. Boksen kan også gjenkjenne hva du liker, basert på dine preferanser når det gjelder skuespillere, filmtitler og annet.

Når reklamen kommer, har du flere valgmuligheter. Du kan velge om lyden skal dempes, om boksen skal skifte kanal, eller om den for eksempel skal åpne Facebook eller en hvilken som helst annen nettside.

LES OGSÅ: Derfor kasta jeg ut TV-boksen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer