NY: Boligkrakk-kalkulator

Redd for boligkrakk eller bare kontrollfreak? Vår splitter nye kalkulator gir angsten god pleie.

Publisert
Sist oppdatert

Vi mennesker er så forskjellige i hva vi bruker fritiden på.

Blant akkurat våre lesere er det trolig en overrepresentasjon av folk med en forkjærlighet for å utarbeide konsekvensanalyser til frokost.

På kveldstid bruker denne økonomiske gruppen mer enn gjerne våre små grå til å kartlegge bakveier i den delen av livet som er mest kontrollerbar: privatøkonomien.

Hvor mye kan du låne?

Må ha en plan

Nå har vi tatt konsekvensen av at både vi selv og våre lesere nok må innse at vi hører hjemme i gruppen "kontrollfreaks", og presenterer i dag vår splitter nye boligkrakk - kalkulator.

Ikke fordi vi egentlig har noen sterk tro på et nært forestående boligkrakk, men fordi vi vet at våre lesere vurderer seriøst selv de minst sannsynlige hendelsene i sitt økonomiske liv, og har et emosjonelt behov for å ha parat en Plan B.

Eie eller leie? Regn ut her

Fra i dag kan våre trofaste lesere hygge seg i fritiden med de mest sinnrike hypoteser om verdifall i boligmarkedet, og tenke ut alternative anvendelser av hjertets lyst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer