Ny fordelsklubb fra Ikea

Ikea Family: Vi har lest den lille skriften.

Ny fordelsklubb fra Ikea
Publisert
Sist oppdatert

Kundefordelsprogrammet Ikea Family er verdens største, og har mer enn 27 millioner medlemmer på verdensbasis. Nå kommer konseptet til Norge.

– Nordmenn er blant verdens aller mest ivrige og lojale Ikea-kunder. Gjennom Ikea Family ønsker vi å bygge langsiktige relasjoner og belønne de trofaste kundene våre med ekstra gode tilbud og nye spennende produkter, sier kommunikasjonssjef i IKEA Norge, Camilla Lindemann.

Det er ikke alltid medlemsfordeler gir best pris: Rabatt ga dyrere forsikring

Fordelsprogram

Medlemskapet er gratis og fordelene er mange:

  • Medlemspris på Ikea Family-produkter
  • Gratis kaffe mandag til fredag
  • Medlemstilbud i Ikeas restauranter
  • Medlemstilbud hver måned
  • Invitasjoner til arrangementer og seminarer (starter først i 2010)
  • Forhåndsinformasjon om produkter og tilbud via e-post
  • Gratis hjeminnredningsmagasin til medlemmer fire ganger i året – fås i varehusene våre
Se bilder av noen av de nye produktene i bildespesialen under

Personopplysninger

Du har meldt deg inn i en fordelsklubb for å motta aktuelle og eksklusive tilbud, på mail - eller sms dersom du samtykker til dette. Men visste du at informasjonen om at du kjøper lagres i inntil ett år på deg som medlem, og anonymisert i inntil 3 år?

Ifølge Ikea skal de ikke dine personopplysninger til noen tredjemann i markedsføringshensikt. Men det heter også i vilkårene at "I visse situasjoner kan opplysningene om deg flyttes innenfor IKEA-konsernet eller utleveres til andre virksomheter for at vi skal kunne betjene deg enda bedre, men vi beskytter alltid mottatte personopplysninger fra å lekke ut, benyttes, endres eller ødelegges uten din tillatelse, med administrative, tekniske og fysiske midler.

Og så til slutt en liten setning det er verdt å merke seg: "Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene. Du finner oppdaterte medlemsvilkår på Ikea Familys nettsider."

Se også: Årets nyheter fra Ikea

Er det noe poeng?

Hvis vi oppsummerer, er det du får gjennom dette medlemsskapet rabatt på et smalt utvalg produkter, gratis kaffe i ukedagene, gratis inspirasjonsblad, og tilbud og invitasjoner til arrangementer på e-post. Dersom du allerede er plaget av mye e-post, bør du kanskje tenke deg om to ganger. Dette er nok medlemsskapet for deg som aldri får nok av Ikea.

Slik blir du med

Det har vært mulig å registrere seg som medlem i Ikea Family fra Ikeas nettsider siden 6. august, og fra 1. september kan man også registrere seg på egne kiosker i varehusene.

Registreringen til Ikea family foregår på nett. Har du ikke jevnlig tilgang på internett kan det også gjøres i varehusene. Du kan også velge å få informasjon på sms, men dette er kun for dem som samtykker til dette.

Alle personer som har fylt 18 år, har en e-post adresse og er fast bosatte i Norge kan bli medlem i IKEA FAMILY. Medlemskapet er personlig, men flere personer fra samme husholdning bli medlem.

Utvider sortimentet

Ikea Family-produktene tar nye produktgrupper inn i Ikea-varehusene, som nå kan snuse på livvstil-merkelappen. Kanskje ikke uventet er produkter med fokus på sikkerhet i hjemmet (særlig for barn) en viktig del av sortimentet. I tillegg er det bøker om hjeminnredning, velværeprodukter, og smarte produkter til reise. Det vil også komme egne kampanjeprodukter fire ganger i året. De nye produktene kan kjøpes i egne butikker i Ikea-varehusene.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer