Ny iGrill mini - enda litt smartere

Overvåking må til når du skal være sikker på et godt resultat.

Ny iGrill mini - enda litt smartere
Publisert
Sist oppdatert

Grillsesongen har allerede så vidt begynt, og dette har blitt en arena hvor det ikke bare diskuteres om brennstoff i fast, flytende eller flyktig form, men også om stadig nye dingser som må til for å få et perfekt resultat.

For skal man få et virkelig perfekt resultat er det ikke nok å passe på at maten ikke brenner opp, det er kjernetemperaturen som er avgjørende.

Og kjernetemperaturen tar man ikke på øyemål. Ikke uten hjelpemidler i hvert fall.

iGrill i nye varianter

Steketermometer må man bruke dersom man skal være helt sikker på at kjøttstykket har fått riktig kjernetemperatur. Men steketermometeret er ikke lenger noe man må lese av direkte, det er også på nett, som det meste annet. Riktignok bare på et svært lokalt nett, siden vi snakker om en Bluetooth-enhet som i dette tilfellet kommuniserer direkte med din iPhone eller iPad.

Prinsippet er at du stikker inn en sonde i maten som skal tilberedes, og ledningen fra sonden plugges inn i iGrill-enheten. Denne sender så data til iPhone/iPad hvor en app viser temperaturen og varsler med en alarm når maten er ferdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer