Ny Jula-katalog

Utvalget for hjemmefiksere til proffe blir enda større, jula har sluppet ny katalog.

Ny Jula-katalog
Publisert
Sist oppdatert

De tre svensk-eide varehusene Biltema, Clas Ohlson og Jula slipper sine kataloger nesten samtidig. Vi har allerede tatt for oss de to førstnevnte, og vi avslutter med katalogen fra Jula. Den er nå på 430 sider og inneholder over 1000 nyheter.

Les også:Nytt fra BiltemaNytt fra Clas Ohlson

Julakatalogen er dermed noe tynnere enn de andre to, men til gjengjeld er sidene større. Noen av produktbeskrivelsene klarte å snike seg unna oversettelse til norsk, men svensk er jo også et ålreit språk ...

Profilene

De tre varehusene både styrker og rendyrker sine profiler. Biltema flagger lave priser med "Hvorfor betale mer?" på katalogryggen, Clas Ohlson fokuserer på "smart" og "nyttig" mens Jula holder på "Alt for hjemmefiksere til proffe".

Vareutvalget samsvarer også med disse profilene, selv om alle tre dekker over de samme områdene bortsett fra bildeler. Der er Biltema nærmest enerådende.

Men både fritid, hus og hjem, inkludert mer eller mindre avansert leketøy, finner vi hos alle tre.

Fiks og atter fiks

Allerede fra side seks strømmer mekkenyhetene over oss, med fokus på verktøy til å reparere, modifisere, konstruere, montere og rekreere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer