Ny megler: Spar 40.000 kroner på boligsalget

BOLIG: Hos det nye nettstedet Adirekta kan du annonsere boligen din til salgs helt gratis, og du får hjelp til å selge selv. Trenger du litt meglerstøtte på veien, får du det billigere enn hos de aller fleste andre norske meglere.

Kristian Osestad er markedssjef i Adirekta
Kristian Osestad er markedssjef i Adirekta Vis mer
Publisert

- Vi er ikke en ”megler-light”, men et alternativ til de tradisjonelle eiendomsmeglerne, sier markedssjef i Adirekta i Norge, Kristian Osestad.

Osestad og hans fire kolleger i Oslo har lange dager på jobb for tiden. Det er nå og i ukene fremover at de nye og på mange måter banebrytende tjenestene til Adirekta skal lanseres. Sidene til Adirekta er allerede tilgjengenlige på nettet, på denne adressen: www.adirekta.no. Her får du nyttige tips til hvordan selge og kjøpe bolig, med eller uten mellomledd.

Allerede nå kan du annonsere boligen din til salgs her. Gratis.

Svensk suksess

Konseptet er helt nytt i Norge, men det har vært prøvd ut med hell i Sverige.

- Adirekta har eksistert i over tre år i Sverige, og mer enn 20.000 kjøpere og selgere har møttes via Adirekta sin markedsplass. Vi tror stadig flere selgere er villig til å gjøre en egeninnsats for å kutte på meglerregninga, sier daglig og faglig leder i det nystartede selskapet, Eirik W. Frøytlog.

Vi har tidligere skrevet en artikkel om at du kan selge boligen selv, der vi omtalte det svenske nettestedet. For å lese denne artikkelen, kan du klikke på denne linken: Selg selv

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer