Sømløs S2 | TEST

Ny og bedre

Det er ikke mye vi har å utsette på Sømløs nye medlem i robotstøvsugerfamilien.

SOLID: Den nye robotstøvsugeren til Sømløs er oppe og kjemper med testvinnerne. Foto: Celina Stamper
SOLID: Den nye robotstøvsugeren til Sømløs er oppe og kjemper med testvinnerne. Foto: Celina Stamper Vis mer
Publisert

Etter DinSides test av robotstøvsugeren Sømløs S1, kom det seint i fjor en oppdatert versjon. Den forrige versjonen sto ikke helt til forventningene da vi opplevde at den lakk litt når vi ikke fjernet moppedelen direkte etter vask, en vanskelig app og en litt stiv prislapp.

Derfor var vi veldig spente når den nye versjonen kunne tilby en base med selvtømmende støvsuging og automatisk moppevasker. Den ligger ute til 10 000 kroner, men er på forbestillingssalg til 8900 kroner.

Oppkobling

Som forgjengeren S1 var også oppstarten av denne robotstøvsugeren kinkig. Det er altså selve oppkoblingen mot Wifi og resetting av robotstøvsugeren som viste seg å være nærmest umulig dersom jeg fulgte instruksjonene på appen. Men etter å ha forklart problemet på e-post til Sømløs, ga de oss kjapt en løsning som løste problemet med en gang.

Hold inn strøm- og hjemknappen i tre sekunder til man hører talemeldingen og sørge for at Wifi er 2,4 GHz, ikke 5,0 GHz. Dette løste problemet med en gang og vi var kjapt koblet på app.

I løpet av testperioden opplevde vi også at kartet vi hadde laget oss over stuen (med markerte rom) var borte. Men et kjapt klikk inn i karthistorikken for å gjenopprette tidligere kart, gjorde susen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.