Ny progressiv JVC

HIFI: Prisene på PAL-progressive DVD-spillere blir stadig lavere, JVC tar 2.995 kroner for sin nye modell som entrer markedet i løpet av september.

Publisert
Sist oppdatert

XV-NA77 er en av JVCs første spillere som gir jevne, skarpe høyoppløsningsbilder i PAL-progressiv-formatet. Resultatet skal bli redusert konverteringstap, og dermed mer naturlige og jevne bilder. I hvert fall er det dette JVC skryter av i en pressemelding.

Veiledende pris er satt til 2.995 kroner.

For deg med storskjerm i stua er det godt nytt at prisene går nedover, men JVC er ikke alene. Det er ikke mer enn noen dager siden vi fortalte om Sonys alternativ til rundt 2.200 kroner.

Bedre bilde og raskere spiller

I motstetning til tidligere modeller gir XV-NA77 deg en 12-bit/108MHz video-D/A-konverter. Resultatet skal være ytterligere forbedring av bildekvaliteten med kinofilmens naturlige, myke preg.

JVCs DVD-spillere og DVD-mottakere skal også være enkle å bruke. De har Windows-liknende verktøylinjer øverst på TV-skjermen, med alternativer oppført i rullegardinmenyer for enkel peking og klikking.

Fra du legger i en plate og til de første bildene vises på skjermen skal det gå under fire sekunder. JVC fremhever også sin nye bevegelige pickup, som skal følge vandrende spor og dermed også skal klare å spille av bulkete plater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer