Ny TV til jul?

Da bør du lese dette.

Det er ikke bare lett å finne sin favoritt i butikkhyllene ... den viktigste jobben gjør du før du  Foto: Colourbox.com
Det er ikke bare lett å finne sin favoritt i butikkhyllene ... den viktigste jobben gjør du før du Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny TV til jul? Eller har du planer om å glede noen med en ordentlig stor, hard og flat pakke under treet? De beste tipsene får du her på DinSide.

Les også DinSide på søndag ettermiddag, da forteller vår TV-tester Øyvind Paulsen hvilke TV-er han anbefaler etter teståret 2009.

Hva skal du bruke den til?

Før du handler er det viktig å tenke grundig igjennom hva du - eller eventuelt gavens mottaker - skal bruke TV-en til. For skal du spille spill, se på film, eller bare ha frokostTV stående på i bakgrunnen?

Les vår kjøpeguide: Huskeliste for TV-kjøpet

Nei, Plasma gir ikke alltid best sortnivå

Det har skjedd mye siden de første flatTVene kom på markedet. Så det som den gangen var vedtatte sannheter og gode kjøpsråd, er ikke nødvendigvis like riktig. For eksempel at Plasma TV-er har best sortnivå.

For verden går altså videre, og denne påstanden holder ikke lenger vann. Spesielt vil de beste LCD TV-ene med LED-belysning og lokal dimming gi deg et meget godt sortnivå. Og det er derfor ikke uten grunn at vår nye favoritt når det gjelder sortnivå nå er LED TV-en 9704 fra Philips.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer