Nye billeker fra Sony

Enten du bare vil høre på CD og radio, eller vil fleske til med DVD-spiller og navigasjonsanlegg: Også Sony kommer nå med nye og billigere godbiter for teknofile billister.

Publisert
Sist oppdatert

Sony lanserer nå en rekke nye bilkomponenter, der både brukervennlighet og rimelig pris er satt i fokus.

Radio og video samtidig

MEX-R1 er navnet på hovedenheten, som er den første fra Sony som betjener både radio og DVD samtidig. Samtidig lanserer de AV-monitoren XVM-F65, som i følge Sony er markedets første monitor med ett-klikks demontering.

- MEX-R1 leverer topp lyd- og videokvalitet i en pakke, sier produktsjef Lars-Kristian Leiro i Sony Norge. MEX-R1 takler CD-R/RW- og DVD-R/RW-avspilling, og spiller selvsagt av MP3-filer. Den har også alle AV-inn- og utganger som kreves for å betjene en rekke ulike kilder.

- Den er også den første DVD-hovedenheten med ZonexZone-funksjon, som kort fortalt gjør det mulig for føreren å lytte til radio eller musikk fra CD-veksler på fronthøyttalerne, samtidig som baksetepassasjerene ser på film

– Skjermmodellen XVM-F65 er også først med ett-klikks demontering for tyveribeskyttelse. Dette er faktorer vi vet er viktige for mange potensielle kjøpere, avslutter Leiro.

Trykk her for å se bilder og få prisene på komponentene

Eller vil du bare ha navigasjonssystem og lyd?

Tilhører du gruppen som synes det er viktigere å finne fram i tide, enn å la baksetepassasjerene se på DVD? Da er nok et et navigasjonsanlegg et bedre alternativ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer