Nye billeker fra Sony

Enten du bare vil høre på CD og radio, eller vil fleske til med DVD-spiller og navigasjonsanlegg: Også Sony kommer nå med nye og billigere godbiter for teknofile billister.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sony lanserer nå en rekke nye bilkomponenter, der både brukervennlighet og rimelig pris er satt i fokus.

Radio og video samtidig

MEX-R1 er navnet på hovedenheten, som er den første fra Sony som betjener både radio og DVD samtidig. Samtidig lanserer de AV-monitoren XVM-F65, som i følge Sony er markedets første monitor med ett-klikks demontering.

- MEX-R1 leverer topp lyd- og videokvalitet i en pakke, sier produktsjef Lars-Kristian Leiro i Sony Norge. MEX-R1 takler CD-R/RW- og DVD-R/RW-avspilling, og spiller selvsagt av MP3-filer. Den har også alle AV-inn- og utganger som kreves for å betjene en rekke ulike kilder.

- Den er også den første DVD-hovedenheten med ZonexZone-funksjon, som kort fortalt gjør det mulig for føreren å lytte til radio eller musikk fra CD-veksler på fronthøyttalerne, samtidig som baksetepassasjerene ser på film

– Skjermmodellen XVM-F65 er også først med ett-klikks demontering for tyveribeskyttelse. Dette er faktorer vi vet er viktige for mange potensielle kjøpere, avslutter Leiro.

Trykk her for å se bilder og få prisene på komponentene

Eller vil du bare ha navigasjonssystem og lyd?

Tilhører du gruppen som synes det er viktigere å finne fram i tide, enn å la baksetepassasjerene se på DVD? Da er nok et et navigasjonsanlegg et bedre alternativ.

I følge Sony selv er CDX-NC9950 utstyrt med den siste og mest avanserte teknologien, og i likhet med Panasonics CQ-C9901N, kan du laste ned dine egne bagrunnsbilder for personlig tilpasning av spillerens display. Spilleren takler selvsagt også MP3-filer.

Kanskje viktig er at dette er den første CD-radioen som kan kobles sammen med et avansert DVD-basert navigasjonssystem (Sony NVX-HC1). Dermed kan CD-radioens front-display brukes for å finne frem i 21 europeiske land. Alle vei-alternativene kan vises på cd-radioens display, og systemet kan om ønskelig gi stemmeinstruksjoner på blant annet svensk, dansk og engelsk.


Selve navigasjonsboksen (se bildespesialen) er liten og kan for eksempel plasseres i hanskerommet. Legg merke til at siden CD-radioen og navigasjonsboksen har hver sine avspillere, er det mulig å lytte til radio eller musikk samtidig som navigasjonssystemet arbeider.

Trykk her for å se bilder og få prisene på komponentene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer