Nye drømmehus anno 2007

Drømmer du om et flunkende nytt hus? Her er de nyeste ferdighusmodellene anno 2007!

Publisert
Sist oppdatert

Lyst på nytt hus? Vi viser deg de nyeste husene anno 2007!

>> Se husbildene her!

Tradisjonsbundet

DinSide Bolig har spurt en rekke ferdighusprodusenter om hvilke nyheter de har lansert det siste året. Mange av husene har et moderne preg, eksempelvis i form av kubistiske former. Men fremdeles tegnes (og bygges) det også mange tradisjonelle hus.

- Det er faktisk slik (ifølge Prognose-senteret) at majoriteten av de som ønsker å bygge nytt hus, ønsker en husstil som er av den tradisjonelle typen, eksempelvis som i vår Herskaplig- og Nostalgi-serie. På våre hjemmesider er huset Klostergaard mest besøkt, deretter kommer Holmgaard, Sagatun og Vestergaard (som alle er i Herskapelig-serien). Så teorien til Prognosesenteret er riktig i forhold til husene som får mest oppmerksomhet på våre sider, sier Gunn Furulund Haugen, markedsføringssjef i Boligpartner.

Husene i bildespesialen representerer både de tradisjonelle, og de mer moderne. I tillegg er det både hus som er bygget av mur, tegl og tre - eller kombinasjoner derav.

Sjekk hvilke hus du liker best...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer