Nye DVD-brennere til stua

Tida med VHS-bånd er definitivt over, og når du skal ut og kjøpe deg noe nytt, bør valget falle på en DVD-brenner med harddisk. Begrunnelsen, samt Sonys nye serie av DVD-opptakere ser du her.

Publisert
Sist oppdatert

For alle som har prøvd en DVD-opptaker, både med og uten harddisk, er det en gåte at det fortsatt selges VHS-maskiner nå i 2005.

Akkurat nå har vi Panasonics harddisk-opptager på hele 400 GB inne til testing, og etter å ha vært borti spillere både med og uten harddisk er det ingen tvil: DinSide anbefaler at du velger en harddisk-utgave.

Grunnen er enkel:Du slipper å ha en ledig DVD-plate tilgjengelig i spilleren til enhver tid. Stort sett vil det alltid være plass på disken – og du kan ta opp uten å lete etter ledige plater.

Du har plass til langt flere opptak i god kvalitet. Brenner du direkte på en DVD-plate, vil du normalt ikke ha plass til mer enn en times opptak av beste kvalitet. Med en harddisk har du også plass til de virkelig lange spillefilmene i prima kvalitet. Av de modellene vi har testet tidligere er det spesielt Pioneers harddiskmodell vi har falt for. Hittil har det nemlig vært den modellen som har vært klart enklest i bruk.

Som nevnt har vi nå Panasonics største modell inne på test, og venter på den nye harddiskmodellen fra Sony. Inntil alle produktene er ferdigtestet får dere nøye dere med presseinformasjonen fra Sony:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer