Nye DVD-spillere for stua

HIFI: JVC og Sony lanserer nå nye DVD-spillere, også for deg som ikke vasser i penger. Prisene ligger under 2.500 kroner, og den ene er progressiv, mens den andre frister med flere innganger for minnekort.

Publisert
Sist oppdatert

For deg med digitalt stillbilde eller videokamere vil nok JVC-modellen friste mest, da den også leser ulike typer minnekort. Filmentusiastene med store TVer eller projektorer vil kanskje heller prioritere fordelene de får med progressiv scan på Sony-modellen. Uansett valg, prisene er det lite å si på.

JVC XV-NP1

Har en veiledende pris på 2.495 kroner, og i tillegg til at den leser alle platene på markedet er nok JVCens største konkurransefortrinn at den har direkte montering og utlesing av data lagret på minnekort. I følge pressemeldingen tar den minnekort av typen SD, MMC/Multimedia Card, Memory Stick, Smart Media, og Compact Flash.

Etter at du har satt inn minnekortet vil spilleren laste, lese og avspille direkte stillbilder, levende bilder og de audioprogrammene som er lagret på kortet. Det skulle gi deg en gyllen mulighet til å skremme alle gjestene med bilder og lyd fra årets ferietur.

For å gjøre det mer brukervennlig skal det komme opp Windows-liknende verktøylinjer øverst på TV-skjermen, med alternativer oppført i rullegardinmenyer for enkel peking og klikking.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer