Nye leiligheter i øst, nord for Oslo.

Det satses sterkt på ungdom og nyetablerere på nordøstlandet. Ferdighusfirmaet Block Watne er i sluttfasen med ikke mindre enn tre prosjekter i gang for nyetablerere.

Halvparten av leilighetene i Storgata på Dokka er øremerket ungdom. Faksimile fra Gjøvik og Omegn Boligbyggelag
 Foto: www.gbbl.no
Halvparten av leilighetene i Storgata på Dokka er øremerket ungdom. Faksimile fra Gjøvik og Omegn Boligbyggelag
Foto: www.gbbl.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ungdomsklausul på Dokka

Gjøvik og Omegn boligbyggelag skal bygge tolv leiligheter på Dokka: åtte 3-roms på 56 kvadratmeter og fire 2-roms på 46,4. Halvparten av disse er klausulert for ungdom i etableringsfasen.

Hva: 2- og 3-romsleiligheterHvor: Storgata, DokkaStørrelse: 46 og 58 kvadratmeterKvadratmeterpris: cirka 20.000 kroner, men innskudd fra 2.000Planlagt salgsstart: 9 leiligheter igjenInnflyttingsklare: I løpet av første halvår 2005Les mer om: Gjøvik og Omegn Boligbyggelag

Utsolgt på Gjøvik

I Skoleveien på Gjøvik bygger Block Watne seks 3-romsboliger beregnet for blant annet ungdom i etableringsfasen.

Hva: 3-romsleiligheterHvor: Skoleveien, Hunndalen, GjøvikStørrelse: 59 kvadratmeterKvadratmeterpris: cirka 16.000 kronerPlanlagt salgsstart: Alle leiligheter solgtInnflyttingsklare: Midten av septemberLes mer om: Block Watne Mjøsa

Under den magiske millionen på Løten

Block Watne bygger åtte små 3-romsleiligheter i Sliperveien på Løten til under en million. Disse er i utgangspunktet ikke øremerket ungdom, men ifølge Stein Stavrum i Husbanken vil kommunen kunne gi startlån til ungdom som toppfinansiering slik at ungdom kan få gunstig totalfinansiering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer