Nye og lekre flatTVer fra Hitachi

Panasonic og Hitachi er blant gigantene som lanserer nye LCD og plasma-TVer denne våren, og etter å ha vært på pressekonferanse med sistnevnte kan vi bekrefte at nyhetene frister. Bilder, videoklipp og fakta får du her.

Publisert
Sist oppdatert

Det holder ikke lenger at en TV er flat, har et bra design og er brukervennlig. For å få kundene til å dra kredittkortet i butikken må også de ulike modellene tilfredsstille kravene til de kommende HDTV-sendingene.

Hitachi har skjønt dette, og lanserer i disse dager en 42-tommers plasma og en 32-tommers LCD-TV, som begge kan smykke seg med betegnelsen HD-Ready.

Veiledende utsalgspris for de to toppmodellene er forøvrig satt til 40.000 kroner for plasmaen, og 25.000 kroner for LCD-modellen, og er nok et tegn på at prisene fortsetter å gå i riktig retning. Vi har selvsagt bestilt den nye 42-tommeren til test her på DinSide allerede, men mens vi venter får dere nøye dere med informasjonen vi fikk på pressekonferansen.

Hitachi Master Class

Plasmamodellen 42PD7200 og LCD-TVen 32LD7200 er de første produktene som er klassifiserte som Picture Master. Master Class er kort fortalt navnet på Hitachis mest avanserte produkter.

Men bortsett fra at de takler HDTV-kravene, hva får du egentlig?Mange farger og høy bildekvalitet: Begge TVene har en avansert bildebehandlingschip. Plasma-TVen gjengir mer enn 68 milliarder farger og LCD-TVen over 1 milliard farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer