NYHET: BeoLab 5

HØYTTALER: Lekker, kraftig og dyr. Bang & Olufsens nye høyttaler kommer snart i butikken. Bør du selge bilen?

Publisert
Sist oppdatert

Etter 15 år med forskning fristet Bang & Olufsen Norge med pressevisning av de nye BeoLab 5 høyttalerne, selskapets første digitale høyttalermodell.

Og det var ikke lite de lokket med. I følge pressefoilen skulle vi få oppleve en " høyttaler med revolusjonerende teknologi for levende lydgjengivelse. BeoLab 5 bryter dessuten med alle tidligere forestillinger om hvordan en høyttaler ser ut". Ikke uventet var rommet fullt av pressefolk.

Utseende & plassering

Det første som faller deg i øynene er selvsagt utseendet. Tradisjonen tro har også dette B&O produktet en stil du enten elsker eller hater. At den skiller seg ut er det uansett ingen tvil om, og da er vel målet for B&O halvveis nådd?

BeoLab 5 er B&O første digitale høyttaler, det vil si at signalene i høyttaleren behandles ditigalt inntil de forsterkes og sendes ut via høyttalerne. En DSP prosessor (digital signal prosessor) justerer så lyd og basskontrollen.

Selve høyttaleren har en kjegleform og er utstyrt med tre runde diskoser på toppen.

Trykk her for å se store bilder av BeoLab 5

Formen er ment å understreke den nye akustiske linseteknologien, som ved hjelp av to ellipsebaserte former sender lyden horisontalt ut fra diskant- og mellomtoneelementet i en 180 graders vinkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer