NYTT: Roterende leilighet

Vil du gjerne ha leilighet med varierende utsikt? Her er løsningen!

Publisert
Sist oppdatert

Roterende bolig

Lei av å se på det samme dag ut og dag inn? Nå bygges det luksustårn i Dubai med en sensasjonell roterende funksjon. Øverst på tårnet er det fire roterende penthouse-leiligheter, og en roterende villa på øverste plan. Alle boligene får altså en panoramautsikt på ikke mindre enn 360 grader.

Rotating Residences, som tårnet heter, ligger i Jumeirah Village South i Dubai.

Sjekk bildene av luksustårnet her.

P-plass på toppen

Villaen ligger på 15. etasje, og går over to etasjer. Den har eget svømmebasseng og hage. Det hører også med egen private bil- og passasjerheis - og tre parkeringsplasser på toppen av taket.

Penthouse-leilighetene er plassert på 11. og 14. etasje. Alle boligene kan dreie rundt med fire ulike hastigheter - fra en gang hver 3. time, til en gang hver 12. time - avhengig av hva man skulle ønske.

Prestisjeprosjektet skal være ferdig i 2008, og prisene vil variere fra 2.112.000 britiske pund, til 3.950.000 britiske pund (tilsvarer fra cirka 25 til 47 millioner norske kroner).

Kilde: www.signaturepropertiesworldwide.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer