Nyttig på nett til baderommet

Hvorfor vasse i snø og slaps, når du kan gjøre unna shoppingen fra sofakroken?

Det meste til baderommet får du kjøpt på nett.  Foto: Mona Gundersen/Ifi.no
Det meste til baderommet får du kjøpt på nett. Foto: Mona Gundersen/Ifi.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden har vi baderommet litt ekstra i fokus. Har du blitt inspirert til å fornye eller forbedre baderommet ditt? Da var kanskje tanken å gjøre noen innkjøp i dag, som det er lørdag.

Men det er vinter, det er kaldt ute. Du vil helst tilbringe dagen godt inntullet i et pledd, med kaffekoppen innenfor rekkevidde, mens du burde vært ute en tur og gått et par ærend. Men det er lite som frister mindre enn å trave til knes i slaps og søle fra butikk til butikk på jakt etter det du trenger for å friske opp baderommet litt.

Har du en PC tilgjengelig (og sjansen er stor for det, siden du leser dette) - hvorfor ikke gjøre jobben fra sofakroken? Det meste kan fikses fra nett - og her er noen av våre favoritter.

Alt om netthandel fra DinSide finner du her

Tekstiler og tilbehør

Ellos er kanskje mest kjent for klær, men de har også interiørprodukter, og sågar en egen seksjon for baderomstekstiler. Her finner du håndklær i vårens friske farger, dusjforheng og badematter. Billig er det også.

Også lavpriskjeden Sparkjøp selger billige tekstiler til badet. I tillegg er det noe tilbehør, som badevekter og dorullholdere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer