OBH Nordica ice cream maker

Den laget nydelige desserter, men iskrem kan vi dessverre ikke kalle det.

Selv etter tyve minutter var dette det beste vi fikk til med sjokoladeblandingen. Tidenes mektigste sjokolademilkshake. Foto: Elisabeth Dalseg
Selv etter tyve minutter var dette det beste vi fikk til med sjokoladeblandingen. Tidenes mektigste sjokolademilkshake. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pinsen ga store deler av landet en forsmak på sommerværet, og få ting sier sommer så mye som iskrem. Og er det ikke ekstra godt å lage det selv?

Vi har testet OBH Nordicas iskremmaskin.

Slik testet vi

Vi har laget vaniljeiskrem, sjokoladeiskrem, jordbærsorbet og yogurtiskrem fra bunnen.

Vi har fulgt ulike oppskrifter, og så kjørt kjøleskapskald iskremmasse etter anvisning på maskinen: 10-12 minutter.

Det ga oss fantastisk gode desserter, men vi kan dessverre ikke kalle det iskrem.

Slik virker den

Iskremmaskinen fra OBH Nordica er liten og nett. Den består av fem deler: To beholdere, en rørepinne, et lokk, og motordelen. Selve rørepinnen er i plast, og vitner om at det ikke blir den stiveste isen vi skal lage.

Delene er enkle og intuitive å sette sammen. Iskrembollene bør stå i fryseren i minst åtte timer, helst over natten, for best mulig resultat. Fryseren bør være kaldere enn minus 18 grader. Dette krever litt planlegging, men har du plass kan jo bollene ha en fast plass i fryseren, og så tar du dem ut når det trengs. Da er du garantert at de er kalde nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer