Og vinneren er...

Publisert
Sist oppdatert

Som tabellen viser er vår favoritt Sagem.

Likevel: Dette var så jevnt at du i bunn og grunn kan kjøpe den modellen du synes ser best ut.

Hadde det vært en ordinær TV-test hadde antagelig begge modellene fått en firer, men på grunn av prisen hadde Sagems firer vært langt sterkere enn WooYoung-ens.

Trykk her for å se modellenes spesifikasjoner

Eller gå rett til den store bildespesialen fra duellenVi tror at mange vil bli fornøyd med disse modellene.

Det er tross alt de færreste som sammenligner bildekvaliteten side om side med tre andre modeller, og når begge importørene skryter av at TVene er HD-klare vil dette berolige mange kjøpere. Likevel: Utgangspunktet om at du får hva du betaler for, gjelder fremdeles.

Hva er det vi savner mest?

Samtidig som billig-TVene imponerer når det gjelder tilkoplinger og finesser, er det på punktene brukervennlighet og kvalitetsfølelse at de fremdeles faller igjennom.

Bildemessig kan du sammenlikne det med en gammel og ny bil: Begge frakter deg fra A til Å, men i den ene bilen kommer du fram frisk og uthvilt. Så blir det selvsagt opp til deg om du synes det er verdt prisen. Grundigs nye Tharus-modell får du for eksempel for ca 19.900 kroner, eller cirka 6.000 kroner mer enn WooYoung-modellen. For denne prisen får du en TV som:Er enklere i bruk, har bedre bilde og langt bedre betraktningsvinkel, og som kort og godt føles mer eksklusiv.Skal du opp til toppmodellen i klassen, som etter vår oppfatning er Philips-32" med ambilight, må du faktisk betale dobbelt så mye som for WooYoung-TVen. Et søk på nettbutikkene viste at du nå får Philipsen for cirka 28.000 kroner. Det sier seg selv at det blir for dyrt for mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer