Ommøblering for Facebook-generasjonen

Sliter du med tålmodigheten? Dette er design for de late - og for de oppfinnsomme.

ØYEBLIKKELIG: Slik ser den fysiske stua ut i ene øyeblikket. I neste er den helt anderledes, før den forandres igjen ... og igjen. Se videoen nederst i artikkelen!
ØYEBLIKKELIG: Slik ser den fysiske stua ut i ene øyeblikket. I neste er den helt anderledes, før den forandres igjen ... og igjen. Se videoen nederst i artikkelen! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes de som kan ligge våkne flere netter på rad fordi de ikke klarer bestemme seg for om lampa skal stå på høyre eller venstre side av bokhylla. Er du en slik en, er du så hengiven og målrettet at du sannsynligvis ikke kan utstå enkle løsninger.

Dette er imidlertid en enkel løsning, en som late menn (og damer) kunne ofret en høyrearm for den dagen de endelig bestemte seg for å pusse opp stua, badet eller soverommet.

Daniel Arsham hadde litt bedre tid, og dekket veggene med 25.000 ping-pongballer. Er dette verdens kuleste soverom?

Projektor i 3D

Noen smarte hoder fra Nederland - Mo Assem og Ruben van Esterik - har allerede etablert seg som trollmenn med lys, og blant annet lekt seg med projisering av bilder på alt fra store kontorbygg til domkirker. Nå har de rettet blikket mot noe atskillig mer praktisk: interiørdesign.

Ved hjelp av to projektorer, et helt hvitt rom fylt med helt hvite møbler, hvitt teppe og, vel, hvite ting generelt, lager de to nederlenderne nye stuelandskap med av et tastetrykk. Dette er med andre ord ikke digital manipulering av allerede innspilt video, det skjer fysisk i rommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer