One Halo to rule them all

HIFI: Vi har hatt vår første lyttetest av nye Parasound Halo C2. En advarsel er på sin plass: Blir du først bitt av basillen, blir det en dyr opplevelse - for kvalitet koster.

Publisert
Sist oppdatert

Halo-serien med C1 og C2 i spissen er Parasounds nye flaggskip i 7.1 klassen. Mens vi venter på storebror C1, har vi slått kloa i en av de første C2-modellene som har kommet til Norge.

Begge modellene er av typen high-end surroundprosessorer med blant annet THX Ultra 2-sertifisering. Kort fortalt betyr det at C2'en skal være hjernen i stereoanlegget ditt, uansett om du kobler til audio- eller videokomponenter.

Om hjernen er god nok er selvsagt spørsmålet. Her får du i hvert fall legmannens førsteinntrykk.

Merk: Denne lyttetesten ble gjennomført med ekspertbistand fra Per S. Jørgensen i Technews Norge. Så fort C1 kommer til landet, planlegger vi en sammenligningstest mellom toppmodellen til Meridian 568.2MM og C1. Testen vil bli gjennomført på testanlegget du kan se bilder av i denne artikkelen.

Kun for ingeniører?

Halo C2 er strengt tatt ikke for nybegynnere og vanlige lønnsslaver. Utstyrsnivået står nemlig i forhold til prisen, som antas å bli rundt 48.000 kroner.

Både C1 og C2 skal for eksempel være blant de første surroundprosessorene som er forberedt på de strenge kravene fra DVD-Audio og SACD-innspillinger, der høydekanalsinformasjonen er lagt til center-og/eller LFE-kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer