Oppdaget feil på varmtvannsberedere det ikke er advart om

OSO Hotwater har sendt ut advarsel om en rekke varmtvannsberedere. Nå tipser lesere om feil på flere beredere fra produsenten.

OPPDAGET FEIL: Dinside-lesere har oppdaget tilsvarende feil også på eldre beredere fra samme produsent. Denne er kun til illustrasjon. Foto: BERIT B. NJARGA
OPPDAGET FEIL: Dinside-lesere har oppdaget tilsvarende feil også på eldre beredere fra samme produsent. Denne er kun til illustrasjon. Foto: BERIT B. NJARGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai kunne Dagbladet varsle om mange tusen farlige varmtvannsberedere fra OSO, og Dinside kunne fortelle hvilke varmtvannsberedere det er snakk om, og hvordan du løser problemet med den farlige komponenten.

I denne forbindelse sendte produsenten nylig ut varsler til alle landets husstander med informasjon om hvilke varmtvannsberedere som er berørt.

Samtidig viser tips fra lesere at også eldre modeller enn de OSO Hotwater advarer mot, har hatt en tilsvarende feil.

Feil på beredere fra 2006?

Vi har vært i kontakt med to lesere som begge har opplevd feil på sine OSO Hotwater beredere fra 2006 - samme feil som den produsenten advarer om.

Men disse berederne skal i utgangspunktet ikke være blant de berørte varmtvannsberederne. På bildet til høyre ser du feilen som en av våre lesere oppdaget - og de fikk delen byttet av OSO.

En annen av våre lesere oppdaget feil på begge sine beredere.

- Ved en rutinekontroll av el-installasjoner i slutten av juni fikk ble det oppdaget feil på våre varmtvannsberedere. Begge de to tankene er fra 2006 og vi måtte straks bytte tilkoplinger fordi de bar tydelig preg av deformasjon og oppløsning på grunn av varmgang, forteller Gunnar Ulriksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer