Oppskriften på en perfekt hamburger

Riktig fettprosent, riktig kjøtt og riktig steketid er essensielt.

KJØTT-HODER: Norturas produktutvikler og grillekspert Steve Westerby og fagsjef Anne Marthe Løken.  Foto: THOMAS STRZELECKI
KJØTT-HODER: Norturas produktutvikler og grillekspert Steve Westerby og fagsjef Anne Marthe Løken. Foto: THOMAS STRZELECKI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

80 prosent av alle nordmenn griller om sommeren, og hamburger, og da spesielt gourmet-varianten, seiler opp som et stadig mer populært valg.

Hvorfor? Fordi det er godt, og ikke minst mye mer spennende enn industri-røkte sommerkoteletter eller de kjedelige, små frossenburgerne man kjøper i store kvanta.

Hver sin favoritt

Så, er dette den eneste oppskriften som gjelder? Selvsagt ikke. Alle har sin favorittoppskrift de bruker, men tar du dette som et utgangspunkt og varierer med smaker, krydder og tilbehør som du liker, har du et svært godt utgangspunkt.

For det er få ting som slår det å imponere sin bedre halvdel med en utsøkt hamburger. Eller barna, for den saks skyld.

Hva er din foretrukne oppskrift? Kom gjerne med innspill i kommentarfeltet!

Les: Så stor er verdens største burger

Kjøtteksperter

DinSide dro til hovedkvarteret til Nortura på Løren i Oslo øst, hvor Gilde og Prior (Nortura er resultatet av fusjonen dem i mellom) har sitt testkjøkken. Her lager og prøver de ut nye produkter som muligens vil havne i mathyllene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer