Oppsummering & konklusjon

Den gigantiske disken er ikke alt. Panasonicen gjør også jobben som en god DVD-spiller, og minnekortinngangen er en meget praktisk finesse som alle slike spillere burde hatt.

Publisert
Sist oppdatert

Utseendemessig synes vi nok at spilleren ser litt traust ut, men her vil selvsagt oppfatningene være delt. Den gigantiske viften i bakkant skremte oss litt til å begynne med, men heldigvis: Støynivået fra spilleren er helt akseptabelt.

Det vi ikke liker med opptakeren er at den bruker for lang tid på å starte opp. I praksis må du regne med 30/40 sekunder fra du slår spilleren på til den er klar til bruk, og imens lyser den klingende betegnelsen ”self check” mot deg fra displayet.

At spilleren ikke tar opp på DVD+R/+RW eller DVD-RW er greit å være klar over, men ikke noe stort minus i våre øyne. Siden harddisken er såpass stor er det nok å kunne brenne på DVD-R og DVD-RAM.

Alt i alt er vi ganske så imponert over Panasonicen, og selv om vi her ramser opp enkelte minuser, er det faktisk kun en ting som virkelig svir – og det er prisen.

Kjøper du en 400 GB-disk til datamaskinen din i dag, kommer den på cirka 2.500 kroner. Når da veiledende pris for denne spilleren er på 17.000 kroner er det noe som skurrer. Vi har riktignok sett den i flere nettbutikker til rundt 15.000 kroner, men selv dette er en stiv pris. Enn så lenge blir det nok kun de med ekstremt store lommebøker som får nyte godt av den beroligende følelsen det er å ha en så stor harddisk til disposisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer