Oppsummering & konklusjon

Med denne spilleren får du god opptakskvalitet, men brukervennligheten kunne vært langt bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Vårt testeksemplar var levert av NSE.no som selger spilleren for 6.295 kroner. Med denne prisen havner spilleren i direkte konkurranse med Pioneer DVR-520H.

Etter vår oppfatning gir begge spillerne deg like god opptakskvalitet, og begge har en harddisk på 80 GB. Den viktigste forskjellen er at Pioneeren er langt enklere i bruk, men med en veiledende pris på 8.000 kroner, er den også et noe dyrere alternativ.

Trykk her for å se store bilder fra testen

Er 80 GB nok?

Selv om de fleste dataentusiaster ler hånlig av 80 GB, gir det mange timer med TV-opptak. Philips oppgir selv 130 timers opptak som maksimum, mens du får 32 timer i nestbeste kvalitet. I praksis er det kun et fåtall opptak man vil ta vare på og brenne på DVD, resten slettes etter å ha blitt sett. Et annet poeng er at kvaliteten er god både på lyd og bilde-fronten. Det er spesielt dette punktet som skiller de dyrere spillerne fra de billigere alternativene.

Vil du likevel ha større disk bør du velge storebroren DVDR725H på 160GB og en pris på 7.495.

I motsetning til konkurrenten fra Pioneer kan du imidlertid ikke brenne direkte på DVD-platen. Her må altså opptakene legges på harddisken, for så å overføres til DVD etterpå. Overføringen fra harddisken til DVD-platen går såpass kjapt at vi i praksis ikke ser på dette som noe stort minus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer