Oppsummering & konklusjon

Tross litt pepper liker vi Tangent DVR 500 fordi du får mye for pengene. Trikset er imidlertid å se på den som en vanlig DVD-spiller med opptaksfunksjon, og ikke som en redigeringsmaskin.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er ikke maskinen du bør kjøpe hvis du stiller store krav til opptakskvalitet og redigeringsmuligheter. For den jevne lønnsslave som kun vil ha mulighet til å ta opp et TV-program i ny og ne er situasjonen annerledes

Til prisen å være gir den et overraskende solid inntrykk, og vanlig DVD-avspilling klarer den uten problemer. Komponentutgang for overføring av progressive bildesignaler, samt DV-inngangen i front for enkel brenning av familiefilmen du har tatt med ditt digitale videokamera, er også gode eksempler på at dette ikke er en ribbet modell.

Trykk her for å se store bilder fra testen!

Men minusene finnes selvsagt: Opptakskvaliteten kunne vært bedre på de lange modusene, og spesielt var det skuffende at også lydkvaliteten ble merkbart forringet.

Vi savner også flere finesser. Spilleren mangler for det første show-view mulighet, men det største savnet er muligheten til å begynne å se på opptaket fra begynnelsen, mens spilleren fortsetter å ta opp resten av programmet. Pioneer kaller dette Chase Play, mens JVC kaller det Live memory.Vi skulle også ønske oss flere redigeringsmuligheter, og ikke minst at de som er hadde vært litt mer intuitive i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer