Oppsummering, konklusjon & karakter

Sony-TVen overbeviser stort når det gjelder bildekvalitet og brukervennlighet, og vil være et godt valg for de fleste kjøpegrupper.

Oppsummering, konklusjon & karakter
Publisert
Sist oppdatert

Sammenlignet med de andre to:Både QPVisions SDL-modell og Panasonic-en har den samme oppløsningen som Sony-TVen.

Begge konkurrentene er imidlertid utstyrt med PC-inngang, og savnet av dette er Sony-TVens største minus. De største plussene er derimot bildekvaliteten og brukervennligheten, der Sonyen overbeviser kraftig.

Trykk her for å se store bilder fra testen

At bildekvaliteten er god, er et tegn på at bildebehandlingssystemet WEGA Engine fungerer etter hensikten.

Vi setter spesielt pris på at TVen fungerer såpass godt uten en ekstern parabol- eller kabelTV-tuner til å forsterke signalene. Det gjør nemlig denne 42-tommeren til et spennende alternativ også for deg som får signalene rett fra veggkontakten. TVen har også gjort en god figur når vi har koblet til vår Xbox-konsoll, for deg som er spillfreak eller har barn i huset er det et viktig poeng.

Trykk her for å se store bilder fra testen

Kulhetsfaktor?

Som alltid er det vanskelig å kåre en vinner når det gjelder TVens utseende. Vi synes imidlertid Sonys design er lekkert, mye fordi det er litt annerledes og dermed er med på å skille TVen tydelig fra konkurrentene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer