Oppsummering og konklusjon

Etter vår oppfatning gir Finn.no det beste søkeresultatet, og bør derfor være det naturlige valget for deg som er på boligjakt. Zett.no er derimot testens desiderte taper.

Publisert
Sist oppdatert

Vår favoritt er altså Finn, med Tinde og nye Supersøk et godt stykke bak.Tankegangen bak Supersøk; at du skal få full oversikt over alle boligene fra deres side, er faktisk ganske snedig. Dessverre viser våre resultater at det ikke fungerer godt nok i praksis. En fordel er likevel at de gir full oversikt over boligene som er til salgs i Notar-systemet.

Det store problemet til Zett er at deres søkemotor ikke takler spesifiseringer på deres avanserte/utvidede boligsøk: I og med det er det vi har konsentrert oss om, taler dessverre resultatet for seg selv. Her bør definitivt noe gjøres.

Hva viser resultatsiden etter søket?

Etter at søket er ferdig vises kortversjoner av de tilgjengelige boligene. De fleste følger den samme standarden her: Du får et lite bilde av boligen, en lokkende tittel, pris og boligtype.

Vi setter forøvrig også pris på at Finn viser husleie i selve oversiktsresultatet. Søker du etter leiligheter er det dermed enkelt å hoppe over de alternativene som har høyere husleie enn du er villig til å betale. Tinde viser forøvrig også antall soverom og når det er visning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer