Opptak og overføring fra HDD til DVD i praksis

Som vanlig har man flere opptaksalternativer, og Panasonicen gir deg valget mellom ShowView, timeropptak og hurtigopptak.

Publisert
Sist oppdatert

Selv brukte vi kun timeropptaket, noe som fungerte meget godt.Det er egentlig unødvendig å gå i detalj her, dette er så selvforklarende at alle som en eller annen gang har brukt en VHS-spiller vil kjenne seg igjen.

Finessene som redder TV-kvelden

Chasing Playback-funksjonen gjør at du kan begynne å se på starten av opptaket av ditt favorittprogram, samtidig som opptaket av slutten går.

Dette er svært så praktisk når du kommer hjem 15 minutter etter at den nye 24-sesongen har startet, og ikke orker å vente til programmet er ferdig før du får vite hva som skjer med Jack Bauer og hans kompanjonger.

Vi liker også at du via Time Slip-knappen kan se på en scene som er tatt opp 30 sekunder tidligere, og at det er enkelt å bla seg tilbake i opptaket - akkurat til det partiet du måtte ønske.

Kopiering fra harddisk til DVD

Før du brenner opptakene du vil ta vare på, er det praktisk å kunne slette slitsomme reklamepauser, dele inn i kapitler og legge til titler. Ikke bare gjør det de ferdige opptakene proffere, de tar også mindre plass på DVD-platene. Som nevnt kan du ta opp på DVD-RAM plater og DVD-R plater, og vi har prøvd begge. (Legg altså merke til at de overskrivbare DVD-RW platene og DVD+R formatene ikke støttes.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer