Oslo og Akershus

Publisert
Sist oppdatert

- Sett i et ti års perspektiv tror jeg de fleste boligkjøp i Oslo og Akershus vil være gode investeringer. Men noen områder vil nok likevel ha en bedre prisutvikling enn andre, sier Odd Nymark, som er administrerende direktør for Eiendomsmegler1 i Oslo og Akershus.

- Er man for eksempel villig til å leve med støy i Bjørvika i en periode, vil man troligvis få igjen for bryet om ti år, i form av høy prisstigning på boligen. Dette området er som kjent under utvikling, og vil derfor bli enda mer attraktivt om noen år.

Vanligvis har boliginvesteringer vest i Oslo gitt større avkastning enn tilsvarende investeringer i øst. Nymark tror imidlertid denne tendensen ikke lenger vil være like tydelig fremover i tid.

- Grünerløkka har for eksempel vært en bydel med svært god prisvekst de siste årene. Jeg tror selve området i byen har mer å si for prisvekst, enn om det er øst eller vest i Oslo, sier han.

Men hvilket område av Oslo vil få den aller største veksten i boligmarkedet fremover? Nymark tror på de nære utkantene.

- Jeg tror de nære utkantene vil kunne gi en større prisvekst enn både de mer fjerne utkantene og sentrum. Helt sentralt er jo prisene allerede svært høye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer