Oslos råeste bolig akkurat nå?

Og selvfølgelig koster den mer enn blod, svette og tårer.

Alle bilder: Faksimilie fra Finn.no
Alle bilder: Faksimilie fra Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når boligannonsen er merket med "MEGET HØY PRISKLASSE", så kan du trygt anta at førstehjemslånet du klarte å grine deg til i banken ikke duger.

Og i dette tilfellet har du selvsagt helt rett: Prisantydningen er nemlig 60 millioner kroner, en sum så stor at vi selv ikke monopol-pengene våre strekker til.

Er boligprisene for høye? Norges Bank tror på ytterligere prisfall

Så hva får du?

Etter Toppen Bechs populære TV-serie har det nesten gått inflasjon i ordet herskapelig hos landets meglere, enten de nå har attraktive eller uattraktive objekter på hånden.

Her kan imidlertid Nordvik&Partners lene seg tilbake i visshet om at de har ordene i behold, for dette er riktig så lekkert.

De 776 kvadratmeterne du kan briske deg i, befinner seg i en totalrenovert murgård i noe Andreas Thorkildsen sikkert ville beskrevet som et spydkast fra Frognerparken.

Skal du på visning anbefaler vi forøvrig at du noterer mobilnummeret til megleren på stedet, det vil jo være litt pinlig hvis du bruker et av de 11 baderommene og ikke klarer å finne veien ut igjen. Boligen har forøvrig åtte ildsteder, vannbåren varme og egen rammetillatelse for å lage underjordisk garasjeanlegg. Det siste er meget praktisk, for kjøper du denne boligen må du jo også ha en bilpark som står i stil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer