Østfold og Vestfold

Publisert
Sist oppdatert

- Fritidseiendommer ved sjøen har størst potensial for prisvekst de neste ti årene, sier Håkon Fossvik, som er leder for Eiendomsmegler1 Østfold.

- Hele Østfold er egentlig et spennende område for tiden. Det er mye positivt som skjer her, som for eksempel den nye flyplassen i Rygge. Der har det allerede vært en god periode, som trolig vil fortsette. Generelt sett har Østfold ligget litt etter Vestfold i prisutviklingen, så jeg tror vi fortsatt har mye å gå på.

- Vestfold har lenge hatt boligpriser som har vært på topp i markedet, forteller administrerende direktør i Eiendomsmegler1 Vestfold, Harald Johannessen.

Tønsberg har hatt den største veksten den siste tiden, og dette er et området hvor det fortsatt er mange som vil bosette seg.

- Det er nok i randsonene av Tønsberg at boligprisene vil stige mest fremover. Nøtterøy og Slagen er områder som vokser veldig nå. I tillegg er Larvik litt i skuddet, for der har det vært mye fokus på byutvikling den siste tiden.

Tilbake til artikkelen


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer