Overnattet i kø for ny bolig

Satt over ett døgn i kø for nytt boligprosjekt.

Ikke camping: Tuva Karina Tømmerbakke (t.v.), Kim Loholt, Lena Hammer og Kjetil Berge satt i kø i godt over ett døgn for å sikre seg de beste boligene da nyboligprosjektet ble lagt ut for salg.  Foto: Skanska
Ikke camping: Tuva Karina Tømmerbakke (t.v.), Kim Loholt, Lena Hammer og Kjetil Berge satt i kø i godt over ett døgn for å sikre seg de beste boligene da nyboligprosjektet ble lagt ut for salg. Foto: Skanska Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Campingstoler og soveposer er tilbake på boligmarkedet. Nesten halvannet døgn før et nytt salgstrinn i boligprosjektet Frydenberg ble lagt ut for salg, samlet boligkjøpere seg utenfor salgskontoret. I god gammel dugnadsånd, kom familiemedlemmer i skift, natten gjennom til torsdag.

Grunnen er imidlertid en litt annen enn da boligmarkedet var på sitt aller heteste, våren 2007.

- Før finanskrisen var det ikke uvanlig med køer i forkant av salgsstart, men nå er det et langt mer sjeldent syn, sier Magnus Hvam, administrerende direktør i Skanska Bolig. - De største leilighetene på 119 kvadratmeter får en av Oslos fineste utsikter, og det er disse leilighetene de overnattende boligkjøperne var ivrigst etter.

Kjøpe bolig? Ikke glem å stille disse spørsmålene

- Har aldri budrunder

Det var ikke mange som satt i kø, men alle de tålmodige har nå sikret seg en bolig i det populære prosjektet. Hvam er ikke i tvil om hva som er grunnen til at voksne mennesker er villige til å tilbringe et døgn utenfor salgskontoret deres for å få bolig, bortsett fra det at de ønsker å kapre de beste objektene: Fastpris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer