Øye på stilk med USB

Det man ikke ser finnes det verktøy for

Øye på stilk med USB
Publisert
Sist oppdatert

Da vår kollega skrev om nyhetene hos Clas Ohlson var det spesielt ett produkt som fanget vår oppmerksomhet; inspeksjonskameraet med USB-tilkobling.

Noe slikt har vi hatt bruk for mange ganger, men vi har ikke funnet noen produkter som er lett tilgjengelig og til en rimelig pris. Denne utgaven koster nemlig bare 398 kroner, så vi gikk like godt til nærmeste Clas-butikk og kjøpte kameraet.

Heldigvis hadde vi ikke sittet for lenge og vurdert, for da vi kom til butikken var det bare ett eksemplar igjen. Men flere skulle være underveis, fikk vi høre.

Hva får du?

Kameraet leveres i en rimelig solid plastboks og inneholder kameraet, en liten magnet med klemme og en CD-plate.

Den bøyelige "stilken" er 65 cm lang, og er av solid metall. Utførelsen kjenner vi fra mikrofonstativer og lamper, med ringer som lar seg bøye og blir i posisjon. Et solid håndtak sitter i enden.

USB-kabelen sitter fast i håndtaket og er 2 meter lang.

På håndtaket sitter det en bryter som er en utløser, trykker du på den tas det et bilde som lagres på PC-en kameraet er koblet til. (En fordel med bærbar PC her altså...)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.