På møbelfest i Milano

Er du interessert i design og interiør er det bare ett sted du bør være denne uken: Milano.

Møbelmessen begrenser seg ikke bare til messeområdet. I fjor stilte den italienske produsenten Cappellini ut møbler i Ferraris flaggskip - selvfølgelig i Ferrari-fargene rødt og gult.  Foto: Elisabeth Dalseg
Møbelmessen begrenser seg ikke bare til messeområdet. I fjor stilte den italienske produsenten Cappellini ut møbler i Ferraris flaggskip - selvfølgelig i Ferrari-fargene rødt og gult. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Interiør- og designinteresserte flokker til Milano denne uken for en av verdens viktigste interiørmesser; den internasjonale møbelmessen i Milano. Eller iSalone Mobile, som selve messen heter på italiensk.

Men messen i Milano er ikke bare en lukket fagmesse for bransjen, slik for eksempel gave og interiørmessen er her hjemme, men en folkefest som setter preg på byen i en hel uke.

Er du interessert i design og interiør, er dette et av årets viktigste begivenheter. Er du tilfeldig turist, kan du få like mye ut av arrangementet, det gjelder bare å vite hvor - når - og hvordan. Og det får du vite her.

Les mer om design og interiør på DinSide

Gyllent triangel

Vi begynner med når: Fra 22. april står design på dagsordenen, over absolutt hele byen, og det skal godt gjøres å unngå å få med seg noen arrangementer.

Ønsker du å oppsøke begivenhetene anbefaler vi at du tar turen til ett eller flere av følgende tre områder:

  • Rho Fiera, selve messeområdet
  • Zona Tortona, i gamle fabrikker og filmstudioer
  • I sentrum, nord for katedralen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer